Våra tjänster

Hos oss kan du och din häst få hjälp med flera saker. Vi kan erbjuda dej följande:

Stallplats i toppmoderna nyrenoverade stallar med tillgång till nytt 20x60 ridhus, hinderpark, stor utebana, sjuk-rutor, mindre rasthagar och större gräshagar, solarium, duschspiltor med varmvatten, plats i varm sadelkammare och utrymme i foderkammare, möjlighet till täckestvätt, fikarum och snart även en toalett.

Kiropraktisk behandling av din häst av erfaren och väl etablerad behandlare. Svante Larsson är erkänt skicklig och behandlar varje år hundratals hästar med fokus på resultat i alla discipliner och över alla skikt. Målet är att nå maximal rörlighet, liksidighet, balans och avspänning hos hästen.

Prova ut en passande sadel. Alla som antingen har försökt på egen hand eller tagit hjälp av en sadelprovare vet vilket svårt och kostsamt projekt det kan vara och att resultatet kan vara i högsta grad varierat. Hos oss finner du en sadelprovare som arbetat med Peter Menets grundtankar i flera år och som har många kunder i svenska ryttareliten. 

Träna dej och din häst för erfaren ryttare/tränare. Här kan du få hjälp med grundarbetet både uppsuttet och på töm. Ann-Charlotte har stor erfarenhet av att rida in och utbilda unga hästar och av att matcha mot årgångsfinaler och tävling.