Ponnyprojekt 2015

Nu har du chansen att få söka till ett nytt koncept!

Konceptet ger dig chansen att få bli fodervärd på en handplockad talangfull ponny stl B-D och få alla fördelar av att ha "egen" ponny utan att behöva investera dyra pengar och stå helt själv med allt ansvar. 

Konceptet är i första hand inriktat på att hjälpa ambitiösa unga ryttare att få rida och tävla talangfulla ponnyer med hjälp utav erfarna ryttare/tränare och samtidigt hjälpa uppfödare att få sina ponnyer utbildade och tävlade. Uppfödaren står för foderkostnad, hovslageri och föräkring. Kostnader som uppfödaren har ändå så länge ponnyn är osåld.
Ponnyn kommer eventuellt att bli till salu efter avtalets fullföljande. Ryttaren har då möjlighet att köpa ponnyn till ett reducerat marknadsbaserat pris eller också välja att gå in i en ny period med en annan ponny. Avtal tecknas på minst 6 månader.
Ponnyn kommer att stå uppstallad på en nyrenoverad anläggning mellan Trelleborg och Ystad.
På anläggningen finns nya stallar och uteboxar, fika/omklädningrum, sadelkammare, ridhus 20x60, utebana 20x60, hinder, rast och gräshagar samt en lösdrift.
Ponnyn kommer regelbundet ridas och utbildas av vuxen ryttare under avtalets gång.

I avtalet ingår: 

Lån av lämplig ponny, ponnyns hela utrustning, uppstallning inkl full skötsel, skoning och försäkring.

Dessutom 2 träningar per vecka, programridning för utbildad domare, utbildning i bl a hästhantering, utrustning, foder, löshoppning och longering. 

Det ingår också lån av släp utan kostnad.

Upplägget gör att du/ni inte behöver vara i stallet 7 dagar i veckan.

Individuellt anpassat upplägg beroende på ryttarens erfarenhet, ponnyns ålder och ungdomens skolschema.

Miniålder: 10 år

Förhandskunskap: Kunna rida självständigt.

Begränsat antal platser!

4 500:-/mån

Välkomna med intresseförfrågan!